BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Tuesday, 15 May 2012

SAYANG ATOK SANGAD-2
Kenape nih berlaku kat kite atok ..sedangkan owg dha lame maapkan atok !! owg dah lame lupekan pasal peremuan tuh ,,owg ikhlas maafkan atok ! owg terime atok kembali sebab owg yakin atok boleh berubh !!
ATOK BERUBAH !BERUBAH DEMI RELATIONSHIP KITE..DEMI CAYANGKAN TOK!! Tapi kenape tiap-2 hari kite gadoh..kite gadoh sebab mase lalu tok ! kenape seksa owg mcmnih punye kejam! Kenape tak bunuh je owg nih !
Owg tak penah unggkit ape y telah atok buad dkt owg ..memang salah atok besar dlm relationship kite tp owg mampu maafkan atok ! sebab owg dha janji na bahagiakan atok ..nak jage atok !! kite macam nih berpunce daripada die kan tok !,
Kalau lah kau ade depan mate aku sekarang nih tok  !! aku cume nak kau tahu yamg aku sayangkan kau !! aku perlukan kau setiap saat dalam hidup aku !! tapi hubungan kite sekarang dah jadi huru hara kan tok !! aku dh give pujuk kau tok !! kau tetap nak salahkan aku 100%,,
Yew mybe alah aku besar ntok kau maakan tapi percayelah aku maapkan kau ikhlas adri hati kecil aku tok !! tak terniat aku nak ungkit ape-2,,kau jew yg cepad buruk sangke dekat aku !! setiap perbuatan aku salah dimate kau !! ade je yang tak kena !! aku tak tahu nak pertahankan macam mane lagi relationship kite nih tok !!
Aku serah kan nih semua dekat takdir jew..BILE KITA BERSEDIA CINTA KAN SESEORANG MAKA KITE JUGAK BERSEDIA MENANGIS DAN KITE HARUS BERSEDIA KEHILANGAN DIE  !!
 kau taknak aku ade dekat dengan kau bie!! If terjadi ape-2 kat kau-2 taknak aku tahu dan amek tahu bie !! kalau kau mati kau ta izinkan aku tengox jenazah kau bie !! kau tak izinkan aku bace alfatihah ntok kau bie !! kau tak izinkan aku jejak kubur kau bie !! YA ALLAH ape dosa aku dekat kau?begitu sekali kau benci aku bie !! terluke  aku saat aku bace text yang kau sent dekat aku bie !! dekat sekolah aku menangis sebab terlalu takod kehilangan kau !! aku jawab exam dalam keadaan yang tak tentu arah bie !!
YA ALLAH KAU SELAMATKANLAH HUBUNGAN HAMBAMU INI !!
KAU TABAHKANLAH HATI HAMBAMU INI YA ALLAH
SEMOGA AKU KUAT  UNTUK MENEMPUH DUGAAN YANG AKAN DATANG !!
(AMIEYDAUSH)

ntok bie



KECHIKMIHOSHIN-KA-

0 comments: