BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Monday, 10 September 2012

AmieyFirdaus

10/09/2012 , 5 bulan dah kan sayang , tak lame manepun tapi dah macam-2 dugaan kita lalui bersama , susah senang kita sama-2 , sedih ke gembira ke kite tetap sama-2 , family pun dah tahu hubungan kite , tapi kenape orang lain sanggop fitnah kite bie , kite punya hubungan ade susahkan orang ke ? sedih sangat bie , kadang-2 rase macam dah give up and tak kuat nak pertahankan hubungan ni lagi ,
YA ALLAH aku terima segala dugaan mu , aku tahu mungkin ni adalah salah satu takdir mu ,
YA ALLAH YA TUHAN KU YANG MAHA ADIL , MAHA MENGETAHUI , kau kuatkanlah kami untuk mengharungi ujian-2 mu Ya Allah , semoga hubungan kami dapat dipertahankan , jika benar dia adalah jodohku Ya Allah , kau kuatkan hati kami Ya Allah ,kau temukanlah setiap penyelesaiannya Ya Allah ,
Bie , aku terima kau dalam hidup aku bukan sebab rupa , harta or kemewahan tapi sebab aku yakin and aku percaya kau mampu buad aku bahagia , kau mampu jaga aku macam mane family aku jaga aku, kau tak penah abaikan aku , busy macam mane pun kau keje , kau tetap ade mase untuk aku , kau tetap nak text and call aku ,
Aku harap kite kuat untuk harungi dugaan ni sama-2 , iloveyousayangs, aku percayekan kau sangat-2 , aku janji takkan ade orang lain selain kau , aku besumpah bie hanye kau aku cinta and sayang ,



MOHDFIRDAUSHAMID

KECHIKMIHOSHIN-KA-