BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Saturday, 24 November 2012

Amiey kembali :)



Amiey here ! lame tak update blog ni , byak sgad mslah and busy stdy for Exam SPM . err about my relationship with Capital F is over , 7months2week tak lame kan , telalu byak halangan so amie lepaskan die even diri sendiri kecewa , die pun da ade pengganti amiey so now amiey 
SEARCHING NEW SUPERHERO 



Anyone? kbhai-2 , Thankforvisit 



KECHIKMIHOSHIN-AmieyStylo-

Monday, 10 September 2012

AmieyFirdaus

10/09/2012 , 5 bulan dah kan sayang , tak lame manepun tapi dah macam-2 dugaan kita lalui bersama , susah senang kita sama-2 , sedih ke gembira ke kite tetap sama-2 , family pun dah tahu hubungan kite , tapi kenape orang lain sanggop fitnah kite bie , kite punya hubungan ade susahkan orang ke ? sedih sangat bie , kadang-2 rase macam dah give up and tak kuat nak pertahankan hubungan ni lagi ,
YA ALLAH aku terima segala dugaan mu , aku tahu mungkin ni adalah salah satu takdir mu ,
YA ALLAH YA TUHAN KU YANG MAHA ADIL , MAHA MENGETAHUI , kau kuatkanlah kami untuk mengharungi ujian-2 mu Ya Allah , semoga hubungan kami dapat dipertahankan , jika benar dia adalah jodohku Ya Allah , kau kuatkan hati kami Ya Allah ,kau temukanlah setiap penyelesaiannya Ya Allah ,
Bie , aku terima kau dalam hidup aku bukan sebab rupa , harta or kemewahan tapi sebab aku yakin and aku percaya kau mampu buad aku bahagia , kau mampu jaga aku macam mane family aku jaga aku, kau tak penah abaikan aku , busy macam mane pun kau keje , kau tetap ade mase untuk aku , kau tetap nak text and call aku ,
Aku harap kite kuat untuk harungi dugaan ni sama-2 , iloveyousayangs, aku percayekan kau sangat-2 , aku janji takkan ade orang lain selain kau , aku besumpah bie hanye kau aku cinta and sayang ,



MOHDFIRDAUSHAMID

KECHIKMIHOSHIN-KA-

Saturday, 11 August 2012

Kami Kembali Bersatu :)

ASSALAMMUALAIKUM...
alhamdulilah semua nya kembali seperti biasa ,,
amie dengan daus kembali bersatu semula ,,bak kata mama dia jodoh kami kuat .. err doakan yew mama ,, apa-2 pon terimakasih dekat daus sebab dah tunggu amie , even amie tahu apa yang amie buad dulu menyakitkan hati dia,,
setiap manusia melakukan kesalahan right? so tak salah kita memaafkan orang lain.. MEMAAFKAN LEBIH BAIK DARIPADA BERDENDAM ,,

harap sangad lepas nih takde lagi orang ambil daus dari amie ,, bub amie sayangkan dia, amie janji akan jaga relation nih sedaya yang mungkin yew..korang doakan amie taw,
tahun nih dapat raya dengan dia ,, mesti seronok , dengan family dia lagi ,err terimakasih gemok bub dah bahagia kan saya !

oklah SELAMAT HARI RAYA untuk kawan-2 amie yew,,
jempot datang rumah raya nanti ye,, 
#AMIEYDAUSH#


KECHIKMIHOSHIN-KA-

Friday, 29 June 2012

SELAMAT TINGGAL SAYANG

Sekarang aku betul-2 give weh , aku dah tak mampu nak tanggung nih sume sens0rang , aku tak0d nak lupakan kau ,aku tak yakin dengan diri aku sendiri even ramai kawan and adeq angkat aku suruh lupakan kau,macam mana aku nak lupakan kau weh ? Bagi tahu sikid , Aku tahu kau bahagia dengan pilihan kau sekarang nih , kau mampu hidup tanpa aku ,begitu mudah
kau buang aku , telalu cepad lupakan aku
Tiap-2 hari aku teringat saat kita bersama dulu , mybe kita tak lama mana pun ,, tapi kenangan kau dengan aku terlampau banyak , dulu tiap-2 petang kita mesti jumpa , kalau tak jumpa kau merajuk , sekarang aku duduk rumah je tiap-2 petang , takde lagi dah gur
auan kau , cubitan kau , pelukan kau ,, dulu kita
selalu r0nda-2 , siap ajar main pacak lagi
, sekarang adeq angkat aku jew kadang-2 bawak pegi r0nda ,kalau tak duduk rumah jelah ,sebab aku dah malas
nak pegi jalan-2 , kalau dulu tepat jew pukul 11.3o p.m kau or aku mesti call , bergayut sampai telelap , sekarang nih aku tidur pun awal 10.3o p.m da
tido , takde lagi dah ucapan teddybear, iloveu , dari
kau ,, sumpah aku telalu rindukan kau ,Tapi
sekarang aku dah sedar yang kau tak perlukan aku lagi
, aku harus lupakan kau ,buang kau dari hidup aku
,, even aku taktahu mampu kah aku ? Tapi aku cuba
,   sem0ga bahagia daus ,even kau dah lukakan hati
and kecewakan aku , aku tetap hargai hadir kau dalam
hidup aku 2 bulan lepas   Aku d0akan kau kekal
, jage lah die el0k-2 jangan sakiti die , hargai kehadiran die , aku undur diri , kalau kita betul-2 sayangkan s0me0ne tuh kite mesti mampu berk0rban nt0k die , n0w aku berk0rban nt0k relati0n kaw , harap kau
hargai pengorbanan aku , 1 jew aku mintak dekat kau if 0ne day aku dah lupakan kau , if aku tengah
bahagia dengan bf aku , t0l0ng jangan kau kembali ,
jangan ucap sayang , nyesal atas perbuatan kau dulu ,
saat tuh kau berk0rbanlah nt0k aku kerna aku takkan
mampu menyakiti bf aku , aku takkan mahu curang , tipu or tak jujur dengannye , aku taknak buad die kecewa ,, andai kate nih tejadi maafkan aku daus
But im realy l0ve y0u until died   Selamat tinggal mr.teddybear , at0k , dekm0k , bie

KECHIKMIHOSHIN-KA-

Sunday, 24 June 2012

:Iloveyoufirdaus




Hari nih cyg wat kptsan nt0k lupakan bie even cyg taktahu dan tak pasti dpt ke cyg lupakan bie cyg cube nt0k buad y terbaik nt0k bie cyg nak bie bhgie bie mampu hidup tnpe cyg tp cyg tak!! Cyg lemah sgad  cyg mcm hilang separ0h nyawe bub separ0h nyawe tuh ade dlm diri bie cyg taktahu mcmmane nak teruskan ari es0k tanpe bie cyg bet0l2 rindukan saat kite besame dlu telalu sukar nt0k  
cyg buang tak mudah cyg nak cmpak kn cinta, syg n diri bie dari aty cyg
 ya allah dugaan nih telalu berat , kaw bantulah aku nt0k terus kan hidup  
tanpe die, sesungguhnya aku telalu cintakan dia klaw benar jd0h ku dgn nye kaw berilah petunjuk dan kaw temukan kami kembali  
#Mr.TeddyBear#


LOVE FOREVER


KECHIKMIHOSHIN-KA-

Sunday, 10 June 2012

:DUA BULAN BERSAMA KEKASIH TERCINTA M0HD FIRDAUS



Bie wlaupun hbngn kite da retak cyg tak penah myesal  
knl bie , syg bie n cinta kan bie , cyg sedar cyg ta sempurne nt0k bie , cyg tak lyak na Jd PUTERI dlm hati bie , cyg nih bie anggap mcm awex2 n exc0uple bie y lain jew kan , cyg pasrah bie , klaw nih takdir hidup kite cyg ikhlas khlngn bie , cyg na bie bhgie . Cyg ta kesah klaw cyg teluke n kcwe dgn perbuatan n khlngn bie , andai kate kite tepisah , cyg pasti akan crik bie nanti ,dan cyg akn pastikan bie akn jd milik cyg tp klaw bie dah di 
miliki dan terikat dgn perempuan y bie plih jd isteri bie , saat tuh cyg akn bet0l2 lepaskn bie dan cyg akn tglkn bie , bie il0vey0u a lot ,Cyg takkan tglkn bie dan cyg taknak ade laki lain gantitempat bie dlm ed0p cyg , cyg cume nak bie
HIDAYAH/FIRDAUS

AMIEDAUS


KECHIKMIHOSHIN-KA-

Wednesday, 6 June 2012

Il0vey0ubie

:Il0vey0ubie

Hari nih cyg mengalah demi kebahagian bie , cyg d0akn 
 bie bhgie dgn mimie, cyg tak penah bencikan bie  
, malah cyg besyukur dpt jage bie even sekejap , bia aty teluke tp ape y penting cyg na nengox bie epy , bie sglenye tok cyg , cyg sngg0p bek0rban nt0k 
 bie Il0vey0ubieuntilend, takkan ade laki laen y dpt ganti bie dlm aty cyg 

dekmok



KECHIKMIHOSHIN-KA-